Tornar a Guia bàsica de les xarxes socials

Guia bàsica de les
xarxes socials

LinkedIn, la xarxa més professional

LinkedIn té més de 450 milions d'usuaris a tot el món, entre els quals directius de totes les empreses del Fortune 500, les més importants dels Estats Units. És la xarxa social professional per excel·lència. Tot i que molts la consideren un curriculum vitae digital, en realitat és molt més que això: LinkedIn és el lloc on fer networking, formar-te i potenciar la teva marca personal, com vam veure a Digitalízate con LinkedIn.

El teu perfil de LinkedIn és la teva millor carta de presentació online. És important que completis el perfil amb tota la informació que consideris rellevant sobre la teva trajectòria professional. La foto té un paper clau: ha de ser professional i de bona qualitat; res de fotos en banyador o amb la teva mascota. Pots personalitzar l'URL del teu perfil amb el teu nom, i és molt recomanable que ho facis per millorar el teu posicionament online, ja que així el teu perfil apareixerà abans en els resultats de cerca de Google.

A més de mantenir el teu perfil al dia, a LinkedIn pots compartir articles, fotos i actualitzacions públicament o només amb els teus contactes. Tu decideixes. També pots participar en grups i contactar amb altres professionals.

LinkedIn es útil per:

  • Crear la teva propia marca personal
  • Compartir continguts rellevants sobre el teu sector
  • Posicionar-te com un expert
  • Mantenir-te al dia de l'actualitat del teu sector
  • Fer networking